Bil-WiFi 29 kr/mån i 24 mån

Surf i bilen.

Tråkigt i passagerarsätet? Rastlöst i baksätet? Bil-WiFi gör bilresan till ett familjenöje. Portabel mini-router med 12-voltsuttag. Lyssna på musik, kolla film och surfa som hemma – fast i bilen.

Beats by Dre Solo2
74 kr/mån i 24 mån

Marknadens hetaste lurar.

Ta din musik till nästa nivå med stil, kvalitet & komfort i ikoniska hörlurarna Beats Solo2. Perfekt mix av bra ljud och snygg design.

Fitbit Charge HR
62 kr/mån i 24 mån

Aktivitetsarmband.

Om du springer i skogen, men ingen ser dig – har det då verkligen skett…? Aktivitetsarmbandet Fitbit Charge HR registrerar alla dina träningspass med stegräknare, hjärtfrekvens, stigning mm.

GoPro Hero 4
150 kr/mån i 24 mån

Livet i HD.

Actionkameran GoPro låter dig dela och återuppleva livets bästa stunder ur ditt eget perspektiv. Monteras lätt på cykelhjälmen, bröstet eller till och med på hunden…

Powerbank 99 kr

Portabel laddare.

Ladda upp din Powerbank med medföljande micro-USB-kabeln så har du alltid ett extra batteri i fickan. För alla tillfällen i livet där mobilbatteriet tar slut mitt i ett instamoment utan eluttag.

iBridge
25 kr/mån i 24 mån

Extra minne.

Valde du en mobil med för lite minne? Måste radera bilder du vill spara och får meddelande om att minnet är fullt så fort du vill installera en ny app? iBridge är en 16 GB minnessticka till iPhone där du kan spara dina större filer så att du slipper belasta mobilens hårddisk.

Selfiepinne 149 kr

Livet på en pinne.

Fler likes med årets hetaste pryl. Ta bättre selfies eller varför inte en ”groupie”? Justerbar hållare och 1 m teleskophandtag för bättre perspektiv.

Urbanista Rio 399 kr

Örongodis i snygga färger.

Vattentålig sporthörlur med mikrofon för samtal. Tål både svett och vårregn. Silikonvingen GoFit i 3 storlekar för perfekt passform.